VANLIGA FRÅGOR

Vi är Onegrip, och vi är stolta över att vara huvuddistributörer av ONE glove i Sverige. Men vi är mycket mer än det. Vi är ett dedikerat team bestående av två personer med en passion för målvaktsspelet. Båda har en bakgrund inom målvaktsträning och spel, vilket ger oss en unik förståelse för målvaktens behov och utmaningar.

Vi brinner för att erbjuda högkvalitativa produkter och expertis som kan hjälpa målvakter att utvecklas och prestera på sin bästa nivå. Oavsett om du är en erfaren målvakt eller nybörjare, strävar vi efter att vara din pålitliga partner när det gäller allt som rör målvaktsspelet.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, behöver rådgivning eller vill lära dig mer om vårt sortiment av produkter och tjänster. Vi är här för att stödja dig på din målvaktsresa!

På Onegrip är vi stolta över att erbjuda två distinkta serier av målvaktshandskar designade för att möta olika behov och preferenser: GEO och APEX PRO.

GEO-serien är designad för att fungera som en “second skin” för målvakter som värdesätter precision och kontroll. Dessa handskar sitter tätt mot huden, vilket ger en nästan sömlös känsla som förstärker din naturliga greppförmåga och känsla av bollen. Perfekt för målvakter som föredrar minimal distans mellan handen och bollen för den ultimata känslan av kontroll.

APEX PRO-serien, å andra sidan, är skapad för de som söker robusthet och extra skydd. Dessa handskar är lite tjockare och utrustade med en boxningszon på baksidan av handsken, vilket ger extra stöd vid avvärjning av skott. APEX PRO är idealiska för målvakter som uppskattar en säker passform och ytterligare skydd mot kraftiga skott.

Oavsett din spelstil, kan du lita på att Onegrip har rätt handskar för att hjälpa dig prestera på topp. Våra handskar är designade med målvaktens behov i åtanke, för att erbjuda både komfort och prestanda på planen.

Har du använt dig av målvaktshandskar av andra märken tidigare rekommenderar vi att du väljer samma storlek här på Onegrip då det inte skiljer sig så mycket storleksmässigt från andra märken.

Är det däremot första gången du ska beställa målvaktshandskar rekommenderar vi att du kollar in vår storleksguide som finns länkad nedan.
/pages/malvaktshandskar-storleksguide

Om du får fel storlek på din beställning, oroa dig inte! Vi förstår att det kan hända ibland. För att lösa detta, vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att ordna en retur eller utbyte.

Enligt vår returpolicy är det viktigt att notera att kunden ansvarar för returfrakten. Det innebär att du som kund kommer att behöva betala för returfrakten för att skicka tillbaka produkten till oss. När vi mottagit returen och verifierat att produkten är i gott skick, kommer vi att behandla din retur eller utbyte enligt dina önskemål.

Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda och att göra processen så smidig som möjligt för dig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att returnera en produkt.

Att ta hand om dina målvaktshandskar är avgörande för att förlänga deras livslängd och säkerställa att de fortsätter att prestera match efter match. Här är några steg för att underhålla dina handskar:

1. Rengöring: Efter varje användning, se till att tvätta dina handskar försiktigt för att avlägsna smuts, svett och andra föroreningar. Använd ljummet vatten och undvik hård skrubbing som kan skada greppytan.
2. Använd Handsktvätt: För en djupare rengöring rekommenderar vi vår handsktvätt som finns att köpa på utrustningssidan, den är designad för att varsamt rengöra och bevara greppytan på dina handskar. Den här produkten hjälper till att hålla dina handskar i toppskick utan att kompromissa med materialets integritet.
3. Lufttorka: Efter tvätt, låt dina handskar lufttorka naturligt. Undvik direkt solljus eller värme från radiatorer, eftersom det kan förvärra nedbrytningen av materialet.
4. Förvaring: Förvara dina handskar på en sval och torr plats, helst med något mellan handskarna för att hålla dem från att klibba ihop.

Genom att följa dessa enkla steg och använda Ones handsktvätt kan du avsevärt förlänga livslängden och prestandan på dina målvaktshandskar.


Vi beklagar om den storlek du söker inte finns tillgänglig för tillfället. Vi arbetar dock ständigt för att se till att alla storlekar i våra olika modeller finns tillgängliga för våra kunder. Ibland kan det dock vara utmanande med leveranstiderna från England, där våra produkter tillverkas.

Vi vill gärna hjälpa dig att få tag på den storlek och modell du är ute efter. Vänligen kontakta oss och ange vilken storlek och modell du eftersöker, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig att hitta en lösning.

Tack för ditt tålamod och förståelse när vi strävar efter att förbättra vår tillgänglighet och service för alla våra kunder

För att ta bort skyddsplasten från handsken försiktigt, rekommenderar vi att du börjar vid kanten och långsamt drar bort plasten i en jämn rörelse. Det är viktigt att vara försiktig så att du inte skadar handsken. Plasten är där för att skydda handsken och säkerställa att du har det bästa greppet när du använder den.

För att hjälpa dig att se hur det görs på bästa sätt, har vi skapat en kort instruktionsvideo. Du kan titta på videon här.

Om du har några ytterligare frågor eller behöver mer hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att se till att du får ut det mesta av dina handskar och har en fantastisk upplevelse på planen!