Bli Föreningspartner - Spara pengar

Vi bryr oss om målvakten och föreningar, detta är något som genomsyrar hela OneGrip. 

Som det ser ut idag är många föreningar uppbundna mot olika avtal, det kan både innebära för- och nackdelar. Målvakten som position är inte  särskilt prioriterad med varken kläder eller handskar. Allt för ofta finns det ett fåtal av handskar som målvakten kan välja. Vill målvakten ha någon specifik handske är det oftast flera veckor eller månaders väntetid. Målvakter har generellt bra koll på när det är dags att beställa nya handskar på grund av slitage. Däremot kan sömmar spricka, latex gå sönder som gör att handsken inte går att använda, är det rimligt att behöva vänta veckor eller månader då på en handske som målvakten hade behövt direkt?  


Detta vill vi på OneGrip ändra på, om din förening vill spara både pengar, tid och samtidigt göra målvakterna nöjda så erbjuder vi en föreningslösning där vi bli partners och ni som förening sparar pengar. 


Vi har valt ut våra leverantörer noggrant för att kunna erbjuda målvakterna det bästa materialet till det bästa priset. Vi kan erbjuda målvakter 10 olika modeller som är sydda på olika sätt för att passa den individuella målvaktens hand. Varför finns det så många olika modeller på fotbollsskor?  Jo, för att passa så många fötter som möjligt. Precis så är det för målvakter med sina händer, smak och tycke avgör hur självsäker och bekväm målvakten kommer vara i sitt spel när målvakten får rätt material.  

Bli föreningspartner

 Vill din förening ta ett ekonomiskt men samtidig ett hållbart beslut? Bli Föreningspartner ni också! Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!