Bli Föreningspartner - Spara pengar

Vi bryr oss om målvakten och föreningar, detta är något som genomsyrar hela OneGrip. 

Som det ser ut idag är många föreningar uppbundna mot olika avtal, det kan både innebära för- och nackdelar. Målvakten som position är inte  särskilt prioriterad med varken kläder eller handskar. Allt för ofta finns det ett fåtal av handskar som målvakten kan välja. Vill målvakten ha någon specifik handske är det oftast flera veckor eller månaders väntetid. Målvakter har generellt bra koll på när det är dags att beställa nya handskar på grund av slitage. Däremot kan sömmar spricka, latex gå sönder som gör att handsken inte går att använda, är det rimligt att behöva vänta veckor eller månader då på en handske som målvakten hade behövt direkt?  


Detta vill vi på OneGrip ändra på, om din förening vill spara både pengar, tid och samtidigt göra målvakterna nöjda så erbjuder vi en föreningslösning där vi bli partners och ni som förening sparar pengar. 


Vi har valt ut våra leverantörer noggrant för att kunna erbjuda målvakterna det bästa materialet till det bästa priset. Vi kan erbjuda målvakter 10 olika modeller som är sydda på olika sätt för att passa den individuella målvaktens hand. Varför finns det så många olika modeller på fotbollsskor?  Jo, för att passa så många fötter som möjligt. Precis så är det för målvakter med sina händer, smak och tycke avgör hur självsäker och bekväm målvakten kommer vara i sitt spel när målvakten får rätt material.  

Vi ser gärna att en kontakt görs, dels för att gynna föreningen men även för att gynna föreningens målvakter. 

Har ni några frågor, kontakta gärna 

[email protected]

eller ring oss på 

073 545 55 72 


VÅRA FÖRENINGSPARTNERS

Ulricehamns IFK

 Förutom de otroliga förutsättningar som finns uppe på Lassalyckan i Ulricehamn med 4 fullstora konstgräsplaner, en inomhushall med konstgräs och en fantastisk miljö så har Ulricehamns IFK cirka 30 barn- och ungdomslag i spel vilket gör UIFK till en av de största föreningarna i Västra Götaland. 

Med ett damlag i division 1 & herrlag i division 4 får vi möjligheten att förse många målvakter med kvalitativa handskar och även hjälpa UIFK att spara pengar. 

Hofors AIF

Hofors AIF, Gästrikland är en förening med sitt Herrlag i Division 4 och sitt Damlag i Division 3 samt sina 10 ungdomslag hittar vi en fantastiskt fin förening som vill erbjuda sina målvakter bra produkter men samtidigt klara sig ifrån de stora utgifterna på målvaktsprodukter. 


Vi hälsar Hofors hjärtligt välkomna och vi tackar för det förtroende ni givit oss. 

''Hofors AIF ska erbjuda en bredd av aktiviteter för alla invånarna i Hofors kommun oavsett förutsättningar. Vi verkar för att ge alla möjlighet till en meningsfull fritid.''  

NÄSETS SK