Boka OneGrip

Boka OneGrip


Planeringen för 2023 är i full gång. Vill dina målvakter känna och klämma på våra produkter, vill ni ha information om hur man kan bli föreningspartner? 


Vi vill ut i det vackra Sverige och besöka fotbollsföreningar. Vi erbjuder allt från digitala möten, fysiska träffar och kommer gärna på cuper för att visa upp vårt varumärke för Sveriges fotbollsmålvakter och föreningar. 


Genom att boka OneGrip avsätter vi tid att gå igenom, bena ut frågetecken samt planera tillsammans med er för att kunna erbjuda lösningar som passar er bäst. 


Vill ni, som vi erbjuda fotbollsmålvakter ett brett sortiment av målvaktshandskar som håller hög kvalitet till ett rimligt pris? Då ska ni boka ett möte med oss så vi kan gå igenom olika cuts och fördelar med att välja OneGrip. 


Vi åker mer än gärna ut och besöker fotbollscuper och visar upp vårat varumärke och produkter. Med roliga utlottningar av signerade handskar från proffs som David Raya, Alex McCarthy, Fraser Forster och Martin Dúbravka hemmahörande i Premier League så kan det inte bli något annat än en fotbollsfest? 


Kontakta oss idag, så ser vi till att planera upp ett roligt 2023 tillsammans! 

[email protected]