Storleksguide - Vi värnar om ditt bästa! 

Att skaffa rätt storlek är extremt viktigt, en handske som sitter perfekt betyder med komfort, mer självsäkerhet och ger den mest naturliga kontakten med bollen. En handske som sitter för tight kan leda till snabbare slitning på materialet, vilket i sin tur leder till soptunnan snabbare. Handskar som sitter lite för löst ger istället ett onaturligt grepp till bollen. Med detta sagt vill vi understryka att handskens passform är personligt och du ska utgå efter ditt egna tycke. 

En generell regel för att hitta rätt passform är att du mäter från fingertoppen på långfingret ner till handflatans slut. Det du bör ha i åtanke är att kolla upp om handsken är av tjockare material, detta gör att det blir lite mindre plats i handsken. För att få en ännu bättre uppfattning om vilken storlek du bör välja så kan du även mäta från utsidan av flatan ut till tummen topp. 

- Skulle det vara så att handsken kommer fram och ändå inte känns riktigt rätt så erbjuder vi alltid fri retur på våra produkter, detta gör vi för att vi ser till ditt bästa och alltid vill göra dig nöjd. 


Storlek

Höjd

Bredd

5

16.5 cm

14 cm

6

17.5 cm

14.5 cm

7

18 cm

15.5 cm

8

19 cm

16.5 cm

9

20 cm

17 cm

10

20.5 cm

17.5 cm

11

22 cm

19.5 cm